Protected Entries

What with the password protected entries

Password protected entries consist several entries that either it is too personal or woman related affairs.

If there were any sisters other than already have the password or (selected brothers) want to read those entries please do drop your email here. or at salmanamiruddin@gmail.com or alqasam@gmail.com

20 thoughts on “Protected Entries

  1. kak mardhiah: Maaf ye. Rasanya macam bermasalah sikit. Tapi kebanyakkannya guna password lama. Cuma ada beberapa entri je yang guna yang baru. Nanti ana maklum kemudian.

  2. Manar: Akak dah emelkan. Ambil apa yang dirasa baik dan buang apa yang dirasa buruk. Tegur jika tersalah dan tambah jika ada yang kurang. Akak tidak punya apa-apa. Semuanya milik Allah dan dari Allah.

  3. Assalamualaikum Kak Sumayyah,

    Alhamdulillah. Kadang-kadang datang di sini dan baca-baca dapat banyak tambahan ilmu. Sejadar membaca, jarang memberi komentar. Masih banyak perlu belajar. Paling teringin membaca protected entries. Dari dulu mahu baca tapi tak tahu bagaimana. Rupanya perlu minta password. Akak, nak password! Eheh…

    Terima kasih atas perkongsian ilmu semua, Kak Sumayyah!

  4. Waalaikumsalam Balqis.

    Terima kasih kembali kepada Allah. DIA yang memberi, kita hanya sandaran. Tiada tempat asalnya.

    Nanti akak emelkan passwordnya ya.:) InshAllah.

  5. Salam, Sumayyah.

    Alhamdulillah, tergerak hati Kak Ina nak buka ruangan komen ni hari ni..
    Sebenarnya Kak ina pun dah lama nak baca artikel-ertikel Sumayyah yang di’protected’kan tu 🙂 Kalau dapat izin dari Sumayyah, untuk beri passwordnya, harap sangat Sumayyah dapat emel pada Kak ina ye.

    Syukran dik. Suka baca tulisan-tulisan sumayyah. Teruskan menulis. Kak Ina boleh belajar sama 🙂

    1. Kak Husna yang Dirahmati Allah

      Malu pada Kak Husna. Blog ini tidaklah seberapa pun. Menerima kunjungan dari Kak Husna, buat saya malu sendiri.

      InshAllah, akan saya emelkan bila berpeluang. Semoga ada manfaat bersama dan teguran juga tambahan amat saya alu-alukan.

  6. assalamualaikum.

    Al-qasam ada bahan atau sumber rujukan tentang isu-isu akidah umat islam skrg?
    Lebih fokus lagi tentang Imam Abu al-Hasan Al-Ash’ari dan cabaran akidah umat Islam sekarang. Lebih tertumpu pada akidah muktazilah atau akidah berorientasikan akal.

    Boleh hubungi akk melalui email:
    darul_zikr83@yahoo.com
    atau tinggalkan komentar di blog akk.

    syukron ya..

  7. Maaf di atas semua kerana lama baru membalas komentar antum.

    Dianah: Sudah ana emailkan. Dah dapat kan.:)

    Ustazah-engineer: Maaf lambat respon. InshALLAH saya akan kongsi sikit apa yang ada dalam simpanan saya.

  8. nunwowro

    assalamualaikm wbt..smg sntiasa damai n tenang.suka sguh mbaca tulisan damai d sini.blh la sy jg nk tumpng recharges.terima kasih byk2

  9. humairah

    salam ,

    kak sumayyah, semoga sehat dan sentiasa dalam rahmat dan kasih sayangNya…akak,nak minta izin baca ‘protected post’ untuk menambah ilmu di dada.kedua,sy tak dapat bukak blog lagi satu. 😉 mula-mula dapat, lepas tu tak dapat dah. mintak tolong akak invite semula boleh?

    jazakillah sister..

  10. Wasalam Humairah dearie,

    Amin. Amin.

    Kesiannya tak dapat buka. Blog untuk female fatte tu boleh je dibuka dan akak update je. Nanti akak send sekali lagi ye invitation tu.

    Tentang protected entries di blog ni akak dah email semalam. Harap dah dapat.:)

    Yuwaffikillah Habibti!*Hugs

  11. nunwowro: Wasalam. Terima kasih sudi ziarah laman tak seberapa ni. Haqeer lagi faqeer. Yang damai itu dari dan hak ALLAH. Yang kacau bilau tu dari tuan site yang entah mana letak duduknya di sisi ALLAH.

    Sudi-sudilah berkongsi pandang atau teguran ya.:)

  12. Assalamualaikum… sudilah kiranya saya dibenarkan untuk membaca tulisan-tulisan di sebalik protected entries itu 🙂

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s