Tuan Tanah

Sumayyah Abdul Aziz aka Alqasam

Unisza. PhD Um. IIUM, Mesir.

Blogging since 2004

Co-Author of this blog

Salman Amiruddin. Menetap di Kuala Terengganu. Bertugas di Hospital Sultanah Zahirah, Kuala Terengganu. Bekas penuntut Universiti Kaherah dalam jurusan Perubatan.

 

Advertisements

2 thoughts on “Tuan Tanah

  1. salam abg salman! tak sangke ade blog rupenye. syok pulak baca kisah2 spital eh..ble nilai2 diri rasa mcm tak sesuai lak jadi dokte. mmg tak ready langsung la snang cerite..tp at least ble tumpang2 dgr crita abg salman ni rs cam ade pengajaran yg bole diamek sket2..

    doakan kami jadi dokte yg hebat!

    jap,kenape tulis “bekas penuntut universiti ain shams” pulak..?..ke,saye yg konfius ni..?

  2. salmanamir

    Assalamualaikum warouq.Apa cerita Mesir dan segala isinya?Tengah exam lagi ke?Balik Malaysia tak tahun ni?
    Blog ni sekadar je,buka pun atas dorongan (baca:rayuan..hehe)isteri yang memang blogger yang aktif.Ana cuma cuba2 menulis.Itu yang jarang update,ada mood baru tulis.
    Yang pasal universiti ain shams tu,isteri tersalah tulis.Takkanlah boleh lupa universiti sendiri kot.hehe.
    Oklah warouq.Kirim salam kawan-kawan.
    Doakan ana dari sana.Doa orang yang menuntut ilmu lagi makbul:).wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s